La Piscina Blava obre el diumenge 20 de juny

Dijous, 10 de juny de 2021 a les 01:00

A Capellades la Piscina Blava obrirà portes des del diumenge 20 de juny fins al  diumenge 12 de setembre.

Aquest any es recuperarà gran part de la normalitat amb l’activitat que l’estiu passat va quedar aturada per la pandèmia. La regidora d’Esports, Anna Xaus, explica com “aquest any hem treballat per retornar a una normalitat que ens permeti recuperar en el màxim dels possibles el moment d’abans de la pandèmia, malgrat que no podrem oferir totes les activitats. En funció, però, de com evolucioni el dia a dia, podem anar fent modificacions”.

A nivell d’horaris s’obrirà com sempre des de les 11 del matí fins les 8 del vespre fins l’agost, que es començarà a tancar una hora més d’hora.

El que sí es mantindrà de l’edició anterior és l’ampliació de la gespa a altres zones, excepte al frontó que torna a recuperar la seva activitat. També aquest estiu es torna a recuperar les casetes, que ja s’han sortejat per aquesta temporada i les dues vinents.

A l’hora de gestionar les entrades, s’haurà de fer per Internet, novament a través d’una aplicació informàtica. En canvi els abonaments es poden tramitar telemàticament, però es faran a l’entrada de la Piscina.

La normativa d’ús de la Piscina tornarà a ser també la d’anteriors edicions, però adaptada a les restriccions específiques de la Covid-19 que puguin anar sorgint al llarg de la temporada.

Darrera actualització: 10.06.2021 | 13:21