La Fundació Consorts Guasch té estabilitzada la situació del focus de Covid-19

Dilluns, 13 d'abril de 2020 a les 00:00

A data d’avui, el centre manté en aïllament 23 persones que són seguides i ateses diàriament pels professionals del centre i del CAP Capellades-Piera.

La situació d’epidèmia provocada pel Covid-19 obliga la Fundació Consorts Guasch (Capellades) a mantenir mesures d’aïllament per a 23 usuaris de la Fundació, que es troben a la planta primera, seguint tots els protocols de prevenció, amb una estricta atenció mèdica.

El patronat i tot l’equip de professionals agraeix la implicació del personal sanitari del CAP Capellades-Piera que, diàriament, fa un seguiment exhaustiu, tant per part del metge com del personal d’infermeria. A mésa més, gràcies a les intermediacions del centre d’atenció primària, la Fundació va rebre una part del material de forma extraordinària d’Epis.

La Fundació es mostra convençuda que, passades les primeres setmanes de la crisis sanitària, la situació s’ha estabilitzat. De totes maneres, se segueix extremant les precaucions i, com les famílies ja saben, les visites no estan permeses. Tanmateix, l’equip d’atenció del centre posa a disposició dels residents el contracte amb les seves famílies a través de vídeotrucades.

Davant la impossibilitat de rebre visites i extremar les precaucions, l’equip humà del centre manté les comunicacions per vídeoconferència i trucades entre els usuaris i els seus familiars.

Una vegada més, agraïm enormement la vocació de serveis dels professionals del centre, de les autoritats locals, de les famílies i dels veïns i veïnes del Capellades.

Volem recordar també que l’única manera d’evitar nous contagis, ara per ara, és seguir amb l’estat de confinament i evitar tants contactes com sigui possible.

Darrera actualització: 16.04.2020 | 13:38