La Fundació Consorts Guasch recupera paulatinament les activitats pròpies de la residència

Dilluns, 4 de maig de 2020 a les 02:00

A dia d’avui, no hi ha cap persona amb positiu de Covid-19.

La Fundació Consorts Guasch ja no té cap resident amb positiu de Covid-19, des de la setmana passada. La resta d’usuaris de la residència (50 que hi viuen i 3 persones més que resten en el seu domicili) han donat negatius en els testos realitzats. A més a més, aquesta setmana no s’ha produït cap decés; circumstància que permet augurar a la direcció del centre una certa estabilització de la situació des de l’inici de la crisi sociosanitària.

En mica en mica, es van recuperant les dinàmiques prèvies a la irrupció del coronavirus, si bé no es fa amb la normalitat habitual. Aquesta setmana passada, els avis i les àvies residents han pogut mantenir sessions de gimnàstica, recuperació terapèutica, sessions de cinema o sortides a les terrasses, sempre, en grups molt reduïts i mantenint les distàncies de seguretat, amb el suport de l’equip tècnic i de les gerocultores, i amb supervisió de l’equip mèdic del centre i el control del personal sanitari del CAP Capellades-Piera, que manté les visites en dies alterns.

Les videotrucades amb les famílies segueixen sent fonamentals en les rutines diàries i en la nova normalitat del centre. Les activitats quotidianes i la relació amb les famílies afavoreixen la socialització de les persones residents a la Fundació Consorts Guasch.

La direcció del centre i el Patronat es feliciten perquè sembla que s’ha entrat en una fase de millora respecte les difícils condicions viscudes les últimes setmanes. Una millora que cal agrair a la vocació de servei dels professionals del centre, la professionalitat dels equips de salut, de les autoritats locals, de les famílies i dels veïns i veïnes de Capellades que han fet costat a la residència al llarg d’aquests darrers dos mesos.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 17:27