La Fundació Consorts Guasch ja no compta amb cap persona en aïllament per Covid-19

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 02:00

Per segona setmana, la Residència de Capellades, no presenta cap persona en aïllament per simptomatologia.

Per segona setmana consecutiva, la Residència Fundació Consorts Guasch de Capellades, no té cap resident amb positiu de Covid-19, fet que suposa que cap dels seus residents es troben en situació d'aïllament. A dia d'avui, tots els avis i àvies de la residència són negatius d'afectació de coronavirus. Es tracta de les 49 persones que hi segueixen internades, i de les 4 que han decidit mantenir-se en els seus domicilis familiars.

Dos mesos després de l'inici de la crisi sociosanitària, l'evolució favorable dels indicadors permet pensar en una situació estabilitzada.

La tendència a la millora dins del centre dona optimisme als professionals, a les persones usuàries i al Patronat de l'entitat. És per aquest motiu, que la direcció del centre, de comú acord amb l'òrgan de govern, seguirà informant setmanalment a través dels comunicats habituals. Però, alhora, com un reconeixement a la feina feta, a la implicació i a les experiències viscudes, intentarem donar veu i posar cara a algunes de les persones que durant aquestes setmanes han treballat en cos i ànima des dels diferents àmbits d'atenció dins de la Fundació. Ho farem amb petites entrevistes que començarem a publicar al Facebook aquesta setmana mateixa.

Una vegada més, agraïm la comprensió i el suport de tots els veïns i veïnes de Capellades, l'atenció i la predisposició de les entitats locals, les seves institucions i el CAP Capellades-Piera per haver-se bolcat amb nosaltres i en els nostres avis i àvies.

Darrera actualització: 11.05.2020 | 19:43