La Consellera de la Presidència Laura Vilagrà visita Capellades

Dimecres, 26 d'abril de 2023 a les 00:00

La Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, ha visitat aquest dilluns Capellades per reunir-se amb l’alcalde i la resta de regidors per parlar sobre diferents qüestions.

La visita ha començat al nou edifici del Parc Prehistòric, on la consellera ha visitat les instal·lacions de l’espai-botiga i del bar-restaurant. Després de conèixer de primera mà les actuacions que s’hi han fet, se l’ha convidada a signar el Llibre d’Honor de Capellades.

Seguidament la comitiva s’ha desplaçat fins les instal·lacions del Pavelló Poliesportiu Municipal, on la consellera ha pogut parlar amb representants d’algunes de les entitats esportives que hi entrenen per conèixer també les seves necessitats i les inversions que hi cal realitzar.

La visita encara ha continuat cap al nou equipament juvenil La Cova, on Vilagrà ha vist els joves que de dilluns a divendres poden estudiar-hi i trobar-s’hi.

Finalment, s’ha acabat la trobada passejant pels carrers de la vila, fins arribar a l’edifici de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:13