La celebració de Tots Sants també es veu afectada per la Covid-19

Dijous, 22 d'octubre de 2020 a les 01:00

Aquest 2020 és un any diferent i la celebració de Tots Sants també es veurà afectada per aquesta situació especial.

L’accés al Cementiri no es podrà fer de la manera habitual, per evitar al màxim la propagació del virus.

L’Ajuntament de Capellades ha establert que entre setmana s’hi podrà accedir dins l’horari habitual, d’11 del matí a 7 de la tarda. Durant el cap de setmana s’obrirà abans, a les 9 del matí, per donar més hores per repartir les visites.

Dissabte i diumenge, els usuaris es trobaran a l’entrada una persona encarregada de controlar l’aforament dins el recinte. És obligatori accedir-hi amb mascareta i es recomana fer servir el gel hidroalcohòlic i mantenir la distància social a un metre i mig, excepte en el grup de convivència. Per tal d’afavorir la mobilitat es demana limitar al màxim el temps d’estada. L’Ajuntament de Capellades posa a disposició dels usuaris dues escales per tal de facilitar l’accés als nínxols més alts. Enguany, durant el cap de setmana hi haurà dues persones que ajudaran a les persones a posar les flors i netejar els nínxols de dalt, per evitar compartir l’escala.

La limitació en l’aforament farà que es reguli l’accés al Cementiri en cotxe, donant pas només quan hi hagi el nombre de vehicles permès.

Aquest any la situació tampoc permet que es pugui oferir el servei de transport al Cementiri que de manera voluntària feia Taxi Neus.

Cal recordar que aquests són uns dies excepcionals i a Capellades estem amb una taxa de risc alt. Cal que tots siguem curosos i evitem al màxim el contacte amb persones que no siguin les del nostre grup de convivència habitual.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 11:00