La Cavalcada de Ses Majestats d’Orient posarà punt i final a les activitats nadalenques

Dimarts, 4 de de gener de 2022 a les 00:00

Aquestes no han pogut ser altre cop les festes de Nadal que tots voldríem, però  sí que s’ha celebrat algunes de les habituals propostes.

Abans de festes es va instal·lar la decoració nadalenca, repartida per diferents espais de la vila. Primer es va haver de suspendre el Pessebre Vivent de l’escola Mare del Diví Pastor, i seguidament la tradicional Cursa del Gall Dindi i la Travessa a la Bassa.

Tot i així s’ha pogut fer diverses propostes com ara fer cagar el Tió a la plaça Verdaguer, un any més sota l’organització de Capellades Comerç.

També el dia 26 la Coral Noves Veus va fer el seu Concert de Sant Esteve, amb la Cobla Almogavarenca.

Durant totes les festes s’ha pogut veure a l’església de Santa Maria la mostra de pessebres i al Mirador del Museu Molí Paperer l’exposició “La mare que ens va parir” de la Fundació Ser Madre, Ser Mujer.

Una de les activitats més esperades són els Reis. Primer el dia 1 els infants de la Vila han pogut fer arribar les seves cartes als emissaris reials, el Patge Kama-lú i la Patgessa Halima. Una gran haima ha presidit la plaça de Catalunya per rebre el seguici, que després de fer un petit discurs va començar a rebre els infants.

Ara, el dia 5 de gener arribaran els Reis i es farà la Cavalcada, amb el recorregut habitual. Recordem que és obligatori l'ús de mascareta i es recomana seguir en la mesura del possible el màxim de distància.

Cal destacar també com tota la setmana del 27 al 30 de desembre s’ha realitzat activitats diàries per als infants i també per als joves de la vila, amb molt bona acollida.

Darrera actualització: 04.01.2022 | 11:09