La Castanyada i Misteri a Casa Bas

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 00:00

El dijous 31 d’octubre a Capellades va deixar dues festes, la primera per a les famílies i la segona per als més joves.

La Castanyada va començar amb un berenar al pati de La Lliga, gentilesa de Capellades Comerç. Amb les piles ja carregades els nens i nenes ho van donar tot, animats pel Pep López i la bona música de l’espectacle Folkids. La vetllada, amb el Teatre ple de famílies, va acabar amb un foto de grup amb les castanyeres, els homenets del bosc i els terrorífics de Halloween.

A continuació els més grans -a partir de primer d’ESO- van anar cap a Casa Bas per gaudir de la proposta “Misteri a Casa Bas”, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Capellades i l’escola Dance&Fun. Tal com destaca el regidor de joventut, Miquel Sabaté, “aquesta proposta del túnel de terror-escape room ha tingut l’èxit que esperàvem. Podem dir que és una nova iniciativa que ha vingut per quedar-se. A partir d’ara l’anirem treballant i millorant amb noves propostes”.

Les tres hores que va durar l’escape room –amb els Jardins de Casa Bas ambientats com una mena de cementiri terrorífic– va estar ple de grups de joves. A banda de passar pels diferents espais, per poder sortir calia que resolguessin una prova, que els obria la porta final.

Darrera actualització: 05.11.2019 | 17:40