La Biblioteca El Safareig de Capellades amplia serveis

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

Des d'aquest dilluns 6 de juliol ja s’obren al públic sense necessitat de cita prèvia les sales d’adults com a espai de lectura i estudi. Així mateix, els punts d’accés a Internet deixaran de tenir limitació de temps.

Per garantir el compliment de l’actual normativa de la Covid-19, tant els punts de lectura com els d’accés a Internet mantindran la distància de seguretat.

D’altra banda, els serveis ja recuperats, com el de préstec tant d’infantils com d’adults, seguiran funcionant com fins ara, amb reserva del material per telèfon -93 801 17 81- o per correu electrònic – b.capellades.es@diba.cat- i recollida del material amb cita prèvia.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, valora en positiu aquest pas “Sovint no se’n parla de les biblioteques, com d’altres activitats culturals que aparentment no impliquen moviment econòmic, però són equipaments molt utilitzats i molt ben valorats per una gran quantitat de persones. Per aquesta raó, des del primer moment hem treballat amb la direcció de la Biblioteca i el seu equip com podíem mantenir aquest vincle i vull manifestar públicament el nostre agraïment per la seva implicació: han comunicat els serveis accessibles durant el confinament, han enregistrat i enregistren recomanacions de lectures i han anat planificant les diferents fases de la desescalada amb totes les mesures de prevenció necessàries però sense renunciar a mantenir i ampliar l’activitat. Sense elles no hauria estat possible.

Ara que ja podrem tornar a venir a la Biblioteca totes les tardes amb una certa normalitat, vull recordar que l’ús de les instal·lacions i serveis de la Biblioteca ha de ser responsable. Hem instal·lat un dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada i s’haurà de dur mascareta i respectar la distància de seguretat respecte als altres usuaris i el personal de la Biblioteca.

L’Ajuntament i l’equip de la Biblioteca farem tot l’esforç que calgui i no dubtem que els usuaris actuaran en conseqüència por gaudir de serveis i instal·lacions amb seguretat".

Darrera actualització: 07.07.2020 | 09:24