La Biblioteca El Safareig amplia servei

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 00:00

La nova fase de desconfinament augmentarà el servei d’atenció que s’ofereix des de la Biblioteca el Safareig de Capellades.

Així, es podrà accedir a les plantes d’adults de la biblioteca per fer préstec de documents, sempre que s’hagi demanat cita prèvia, trucant al telèfon 93 801 17 81 o bé enviant un correu electrònic a b.capellades@diba.cat.

El retorn d’aquest material prestat es pot fer deixant-ho a la bústia exterior, sempre que no estigui plena, ja que es buida a diari.

Una altra novetat d’aquesta fase és la recuperació del servei d’internet. Els usuaris que vulguin podran tornar a accedir als ordinadors de la Biblioteca per connectar-se un màxim de 30 minuts. També s’haurà de demanar cita prèvia, a través dels canals abans esmentats.

De moment, però, encara no es podrà accedir a la sala infantil, ni a la sala de revistes ni tampoc demanar préstec interbibliotecari.

Com a la majoria dels espais públics, per accedir a la Biblioteca cal portar mascareta, fer servir el gel hidroalcohòlic i mantenir la distància de seguretat.

La Biblioteca El Safareig a Capellades obre els dimarts de 10 a 1 i els dilluns, dimecres, dijous i divendres de 4 a dos quarts de 8 del vespre.

Darrera actualització: 25.06.2020 | 10:27