Juliol amb activitats a la Piscina: Torneig de Frontó, Piscina Nocturna, Ioga i Aiguagim

Dijous, 4 de juliol de 2019 a les 00:00

Aquesta setmana ha començat el gruix de propostes d’activitats a la Piscina Blava de Capellades.

En primer lloc cada dia –de dilluns a divendres- es farà els cursets de natació, en dos torns, de 4 a 5 i de 5 a 6 anys. Per participar-hi només cal tenir 4 anys complerts i pagar els 64 euros de tot el curs complert.

Els dimarts i dijous tornen les classes gratuïtes d’Aiguagim, que es fan de 19 a 19:45. Per participar-hi només cal estar a punt dins l’aigua en el moment de començar l’activitat.

Enguany, com a novetat, els dijous al matí de 10 a 11, hi haurà classes de ioga. En aquest cas si que cal fer inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per participar-hi cal inscriure’s i també tenir l’abonament de la Piscina Blava.

Cal destacar també que aquest cap de setmana hi haurà el Torneig de Frontó. Per participar-hi cal inscriure’s abans del dia 3 de juliol, tenir més de 16 anys, trobar una parella i fer el pagament de 15 euros per persona. La competició es farà el divendres 5 i el dissabte 6 de juliol.

Finalment en aquest cap de setmana, es farà la segona Piscina Nocturna. La primera, divendres passat, va coincidir amb l’onada de calor i va tenir molt bona acceptació. Aquest divendres 5 de juliol es podrà accedir a la Piscina de manera gratuïta de 8 a 12 de la nit.

Darrera actualització: 04.07.2019 | 11:11