Julio García i Mercè Humedas guanyen el vot popular del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

Dilluns, 25 de març de 2024 a les 00:00

El 24 de febrer Capellades va acollir l’edició 35 del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy. Per celebrar l’aniversari es va crear una novetat: el premi popular. 

Durant tots els dies d’exposició a Casa Bas, fins aquest diumenge, els visitants a l’exposició han pogut votar les dues obres que més els han agradat.

Finalment han estat 115 les persones que han votat i la que ha obtingut més punts ha estat la número 20, un carrer d’Amador Romaní (“Fondo”) pintat per Julio García. El jurat ja havia coincidit amb el criteri del públic i l’havia escollit com a guanyador del Premi Capellades. Ara el pintor s’emporta un val de 250 euros per gastar a les botigues associades a Capellades Comerç, que és qui patrocina aquest premi.

La segona obra més votada és la número 1, un tros del jardí de Casa Bas pintat per Mercè Humedas, quarta classificada de la categoria general del concurs. En aquest cas el premi són 150 euros també per gastar a les botigues associades a Capellades Comerç.

El regidor de cultura, Àngel Soteras, valora molt positivament la participació en aquest concurs, “La idea primera era fer la votació popular a la plaça de Catalunya el dia del Mercat Figueter, però les condicions meteorològiques ho van desaconsellar. L’alternativa, però, de votar a Casa Bas ha donat molt joc entre els visitants que hi han anat passant. Més de 100 participants en la votació és tot un èxit.

Voldria agrair, també, la col·laboració de Capellades Comerç en la dotació del premi”.

Darrera actualització: 25.03.2024 | 17:00

Imatges