Joan Paradell, protagonista del segon concert del Festival d’Orgue de Capellades

Dimarts, 17 de de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge Joan Paradell ha estat el protagonista del segon concert del 7è. Festival Internacional d’orgue de Capellades que s’està celebrant tots els diumenges de maig a l’església de Santa Maria de Capellades.

Paradell és d’Igualada però el gruix la seva carrera professional com a músic i intèrpret s’ha produït a Itàlia, sent durant molts anys, l’organista titular de la capella musical pontifícia Sixtina,  i amb molta projecció per tot Europa.

Al concert de diumenge el programa “Del barroc als nostres dies” ha ofert un repertori variat, que ha permès descobrir temes diferents. Tal com destacava el mateix Paradell en una entrevista publicada aquests dies al Núvol, “A l’orgue de Capellades li escau molt el barroc”.

Així mateix ho han pogut constatar els assistents als recital interpretat amb el mestratge d’un professional que ha estat reconegut reiteradament amb diversos premis internacionals.

Per aquesta propera setmana el programa ofert serà diferent, amb Bach ocupant tot el protagonisme. En aquesta ocasió, ens vista el Cor de Cambra de Granollers, acompanyat a l’orgue per Jonatan Carbó i dirigit per Marc Díaz. Les entrades, com sempre, es poden adquirir anticipadament a entrapolis.com o el mateix dia una mica abans de les 6 de la tarda a la mateixa església.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 14:00