Ja es poden sol·licitar els ajuts al comerç de l'Ajuntament de Capellades

Dilluns, 8 de juny de 2020 a les 00:00

Des d’aquesta setmana comerços, bars i restaurants de la vila ja poden demanar les subvencions aprovades en el darrer ple.

La convocatòria inclou un total de 20.000 euros i preveu ajuts de fins a 600 euros per als establiments que van haver de tancar obligats a causa l’estat d’alarma. En aquest primer paquet de mesures, l’Ajuntament subvencionarà despeses fixes tals com lloguer de locals o subministraments bàsics per a l’activitat com electricitat, etc.

L’endemà de l’aprovació per ple, el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras, acompanyat de personal tècnic de l’Ajuntament va presentar aquesta i altres mesures als representants de Capellades Comerç, els quals també van plantejar diverses iniciatives encaminades a la dinamització del comerç, més necessària que mai en l’actual situació.

“Intentem ser tot el ràpids que l’Administració permet –comenta Àngel Soteras-. Amb aquesta intenció hem aprovat uns ajuts que simplifiquen els tràmits i escurcen els terminis, precisament per poder ajudar abans en aquesta transició complicada cap a una activitat més o menys normal”.

Els ajuts es poden sol·licitar fins el 30 de juny i les bases es poden consultar en aquest enllaç.

Darrera actualització: 08.06.2020 | 12:16