Inscripcions obertes per al Casal d'Estiu

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 00:00

Un any més, i tot i l’actual situació originada per la crisi sanitària mundial, l’Ajuntament de Capellades organitza un casal d’estiu conjuntament amb la Fundació Catalana d’Esplais, Fundesplai, entitat que gestionarà totes les activitats per als infants del municipi.

Com hem anat veient en els últims mesos, la COVID19 ha provocat un canvi en les rutines diàries de moltes persones, tant en àmbits laborals, sanitaris, personals, etc. Pel que fa a l’àmbit educatiu, encara hi ha una incertesa en el futur proper, però volem seguir apostant, i en la mesura que es pugui, en aquells serveis bàsics per als infants.

Per això, proposem com cada any el Casal d’Estiu de Capellades adaptat a totes les situacions que s’han produït, així com les que poden arribar més endavant. Enguany, el casal es realitzarà seguint estrictament totes les mesures d’higiene i seguretat acordades per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Com a novetat, l’Ajuntament de Capellades vol apostar per un treball d’educació emocional i un espai de cures entre els més petits, i és per aquest motiu que la programació inclourà activitats relacionades amb aquest tema. A més, es mantindran les activitats d’altres anys com ara l’anglès o el teatre, totes amb un enfocament principal en els valors envers la igualtat i l’esperit crític.

CALENDARI I HORARIS:

El Casal d’Estiu es realitzarà setmanalment, iniciant-se segons previsió a fase 3 el proper dilluns 29 de juny, i finalitzarà el divendres 7 d’agost. L’horari es mantindrà, de 9h a 13h del migdia, amb l’opció d’acollida matinal de 8h a 9h.

PREUS I BONIFICACIONS:

El cost ordinari de cada setmana serà de 36€ i el servei d’acollida tindrà un preu de 15€ la setmana. Enguany, l’Ajuntament de Capellades també ha apostat per una nova línia d’ajuts per a totes aquelles famílies que hagin estat afectades a nivell laboral per conseqüència de la COVID19. A més, també podran optar a una bonificació a aquelles inscripcions a partir del segon fill/a.

Aquelles famílies que vulguin sol·licitar els ajuts marcaran l’opció com a “sol·licitants de beca” (que trobaran al mateix formulari de preinscripció), i se’ls informarà dels procediments corresponents.

FORMULARI DE PREINSCRIPCIÓ:

Totes les preinscripcions es centralitzaran a la pàgina web de l’entitat Fundesplai .

EQUIP DE PROFESSIONALS:

Totes aquelles persones que vulguin participar de l’equip de professionals, hauran d’enviar el seu currículum vitae al correu electrònic abenito@anoiajove.cat abans del proper 12 de juny de 2020. El procés de selecció anirà a càrrec de l’entitat Fundesplai, i un cop feta la resolució, s’informarà a les persones candidates per iniciar l’execució del casa.

Per a més informació us podeu posar en contacte a través dels correus electrònics xausfj@capellades.cat o abenito@anoiajove.cat o trucant als telèfons 93.801.10.01 extensió 4 o bé al  679 96 46 84.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 11:42

Imatges

Monitors