Inaugurats nous espais per a Caritas

Dilluns, 1 de juliol de 2013 a les 00:00
Aquest diumenge al matí s'ha inaugurat nous espais de Caritas. Fins ara, els darrers 25 anys, el magatzem de roba estava en un local davant l'Ajuntament de Capellades. La botiga de roba estava uns metres més lluny i el local de recollida de menjar, al costat de la rectoria.

Tots els voluntaris de Caritas fa molt temps que cercaven un espai més gran per poder atendre els usuaris, que cada vegada són més nombrosos. Finalment, mercès a un conveni amb l'Ajuntament de Capellades, s'ha cedit les instal·lacions que fins fa poc temps acollien la llar d'infants.

Així a partir d'ara la distribució d'aliments es farà a la llar d'infants, en el mateix horari: dilluns de 10 a 12 hores i de dos quarts de sis a set de la tarda.

La recollida i tractament de roba, que es feia a l'Armari Obert, s'ha traslladat als local del carrer Ramon Godó, 6, on abans es donava els aliments i que ara han quedat lliures.

Finalment la no fa gaire temps oberta botiga de la Plaça Sant Jaume es manté en els mateixos horaris dimarts, dijous i divendres de 10 a 12 hores i els dimecres i divendres de sis a vuit del vespre.

La inauguració va comptar amb la benedicció del Mn. Adolf Pujol, qui va agrair la col·laboració de totes les persones que participen del projecte, tant en la cessió altruista d'espais, com de voluntàriament descarregant camions o atenent els usuaris.

Després va intervenir l'Alcalde de Capellades, Marcel·lí Martorell, qui va destacar que aquestes persones treballen pels altres, per la comunitat i, per tant, aquesta és una manera més de fer poble.

 

Darrera actualització: 10.01.2017 | 12:56

Imatges