Han començat les Jornades de Salut

Dijous, 15 de desembre de 2016
Dimarts es va obrir les Jornades amb la xerrada-taller Dieta Mediterrània, cuina saludable.

La trobada va iniciar-se amb la intervenció del regidor de Sanitat, Salvador Vives, qui va destacar que aquestes Jornades de Salut, organitzades a través de les regidories de Sanitat i Educació, seran un cicle d'activitats adreçat a tots els públics amb l'objectiu de promoure l'adquisició d'hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut i tractar-la com a concepte transversal de benestar físic, emocional i social.

Seguidament va començar el primer acte de les jornades, amb l'especialista en Gastrocultura Mediterrrània, Pere Castells, qui va parlar del padró alimentari de la Dieta Mediterrània. Va ser, però, una sessió eminentment pràctica, amb l'ajuda del professor Cap de Cuina de l'Escola d'Hosteleria i Turisme de Barcelona  CETT, Òscar Teixidó. Entre els dos professionals i el públic es va cuinar 3 plats diferents, en representació de la dieta mediterrània. De primer, amanida mediterrània amb caviar d'oli; de segon, una esferificació d'humus i de postres un torró de xocolata amb fruits secs.

Avui dijous hi ha previstes dues activitats més. A les set una màster-class de gimnàstica aeròbica amb Sònia Pérez al Teatre La Lliga i a la mateix hora al Saló Rosa una xerrada sobre l'Ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, amb Francina Travesset, infermera del Centre d'Atenció Primària de Capellades.

A continuació es pot descarregar el programa amb les activitats previstes

Darrera actualització: 10.01.2017 | 13:12