Ha començat la Setmana de la Música

Dijous, 24 de novembre de 2022 a les 00:00

Una nova sessió de l'Audiciona't, amb més de 50 persones a l'Escola de Música gaudint d'un vespre molt pedagògic ha estat el tret de sortida de la Setmana de la Música.

Posar la música en valor és un dels objectius d’aquesta setmana que cada any es fa coincidint amb Santa Cecília, la patrona de la música. El regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca com “la música és present de moltes maneres en les nostres vides. Aquesta setmana trobarem actes diferents, sempre amb acompanyament musical. L’obrirem amb una proposta -l’Audiciona’t- que ja arriba al seu número 46. Seguirem amb una acció de la Taula de dones que de la mà de Band Tokades ens portarà la música des d’una perspectiva més reivindicativa. A continuació un concert de la Coral Iquique i per acabar música i dansa al Mirador del Museu per inaugurar una nova biennal d’art. Tot molt variat, però sempre música”.

La Setmana segueix aquest divendres 25 de novembre a dos quarts de 9, dins els actes del 25N, amb una performance de les Band Tokades, “Entranya”, que ens portarà al més íntim, a cridar des de de dins per créixer individualment i col·lectiva.

El cap de setmana tindrem dues propostes. Dissabte a les 7 al Teatre La Lliga concert amb la Coral Iquique i diumenge inauguració de la Biennal d’Art amb una acció musical i de dansa, que es podrà gaudir de manera lliure a partir de la una del migdia al Mirador del Museu Molí Paperer de Capellades.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 13:22