Ha començat la remodelació del centre històric de Capellades

Dijous, 1 de setembre de 2022 a les 00:00

Aquesta setmana ha començat l’obra de rehabilitació del centre de la vila, per la part baixa del carrer d’Oló en direcció a Casa Bas.

Aquests treballs tenen una important afectació en el trànsit de vehicles, que no podran passar ni estacionar a partir del carrer 11 de setembre.

La plaça Sant Jaume és on ara hi ha les màquines de l’obra, executada per Construccions Galan SL després de l’adjudicació que es va fer en la darrera sessió plenària.

S’ha començat foradant des de la plaça Sant Jaume cap a Casa Bas i després se seguirà pel carrer d’Oló fins arribar al Passeig Miquel i Mas.

Aquesta és la primera fase i s’espera estigui acabada en un parell de mesos. Seguidament es continuarà treballant per la plaça Sant Jaume i tots els seus carrers adjacents: Magina Carme, Canaleta i 11 de Setembre, durant un parell mes de mesos.

Mentre s’hi estigui treballant es veu també afectat el servei de recollida porta a porta ja que no hi pot accedir el camió de recollida. Per això s’ha habilitat dos punts especials, on es concentren els cubells.

Recordem que l’execució d’aquest projecte es va fer primer per una altra empresa que després d’un temps va decidir retirar-se i renunciar a l’obra.

Darrera actualització: 07.09.2022 | 11:46