Ha començat La Prèvia

Dimecres, 10 d'agost de 2022 a les 00:00

Aquest dissabte s’ha fet el primer acte de La Prèvia, escalfant motors per la Festa Major de Capellades.

A les 10 del matí es va començar al carrer Garbí a fer una pintada mural de la Festa Major Popular, renovant un dels espais que hi ha a la paret de la Piscina.

Per la tarda més de quinze grups van participar a la cursa d’orientació de la FMP que es va fer pels carrers i places de la vila.

També diumenge a l’església de Santa Maria es va fer el Concert d’Orgue de la Festa Major “Memòria i gratitud” en record dels germans Freixas Vivó i del Josep Xaubet. Amb una bona entrada de públic es va poder gaudir de la interpretació de diferents concertistes. També va intervenir la Gemma Freixas per reivindicar en aquest cas la figura de la seva tieta, Montserrat Freixas Vivó, qui va tenir un paper molt actiu en el món de la cultura. Va parlar l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, recordant també la família Freixas i Vivó com a donants de l’orgue a l’església de Santa Maria de Capellades i el Josep Xaubet i Faura, music capelladí mort per la Covid, que sense la seva perseverança avui no gaudiríem de l’orgue a Capellades.

Aquesta setmana l’activitat es reprendrà aquest dijous 11 d’agost amb el Sopar Popular de la FMP que es farà a la plaça de la Bassa i que acabarà amb un concert de la C-15 Jazz Band.

El divendres 12 l’activitat es precipitarà amb 4 propostes diferents. A dos quarts d’1 es farà un vermut de glosa i corrandes amb la Núria Casals, el Ferriol Macip i el Marcel Marimon a la terrassa de La Lliga. Al costat, a partir de dos quarts de 7, es farà el nou Capvespre d’Art al Pati de la Lliga organitzat per El Taller, La Lliga i l’Ajuntament.

Per la nit, a les 10, començarà a la plaça de La Bassa el Correfoc infantil organitzat per Dimonis de Kp, que acabarà a la plaça de Catalunya.

Finalment a dos quart de 12 de la nit hi haurà el Concert de la Festa Major Popular amb Black-Fang, Jazzwoman i DJ Ivannox Selectha, també a la Plaça de la Bassa.

Darrera actualització: 10.08.2022 | 09:15

Imatges