Finalitza la Fase de Propostes dels primers Pressupostos Participatius de Capellades

Dimecres, 22 de de juny de 2022 a les 00:00

Aquest dilluns ha finalitzat el termini per presentar projectes d’inversions per a realitzar al municipi amb un total de 13 propostes.

L’Ajuntament de Capellades ha iniciat pera primera vegada un procés de Pressupostos Participatius en què els ciutadans poden proposar i votar projectes d’inversions de competència municipal fins a 30.000,00€.

Dilluns dia 20 de juny ha finalitzat la primera fase en què s’han presentat per part dels vilatans 13 propostes d’inversió per a realitzar al municipi.

Hi ha hagut una gran varietat de propostes que podem agrupar en tres àmbits:

Un primer àmbit més aviat lligat amb mobilitat de la vila, ja sigui del casc antic, la millora de pas sobre el riu Anoia o de l’accessibilitat a peu cap a l’estació;

Un segon àmbit de manteniment d’espais públics com els parcs infantils, la Bassa, el Rec del Corronaire o la Font de la Reina;

I un tercer àmbit pel que fa a la necessitat de més equipaments esportius al municipi.

Un cop finalitzada aquesta primera fase els serveis tècnics de l’Ajuntament passaran a valorar una per una cada proposta i ajustant els projectes amb les persones que els han proposat per acabar de validar el compliment de tots els requisits per ser acceptades finalment com a projecte per a la fase de votació. Aquest procés de validació de les propostes durarà fins al mes de novembre de 2022.

Un cap estiguin validats els projectes es presentaran i publicaran de forma oficial per tal que tota la ciutadania els pugui conèixer i pugui votar o prioritzar el que els sembli més interessant. El procés de votació es durà a terme durant el mateix novembre de 2022.

Per finalitzar tot el procés només faltarà publicar els resultats i executar durant l’any següent el o els projectes que hagin estat més votats.

Darrera actualització: 22.06.2022 | 11:25