Festes del Carrer de Capellades

Dijous, 23 de de juny de 2022 a les 00:00

La normalitat 100 per 100 és el més destacat d’unes Festes del Carrer que s’han viscut igual que abans de la pandèmia.

Divendres la plaça Verdaguer es va omplir per escoltar el pregó de fetes, que va anar a càrrec de la Lis Ramírez, qui va fer un petit homenatge a totes les persones que formen part de la reduïda Comissió de Festes del Carrer que s’encarrega d’organitzar tota la festa. Prèviament el regidor de Cultura, Àngel Soteras, havia agraït en nom de tots els capelladins i capelladines la impagable tasca que fa tota la Comissió.

L’acte va acabar presentant la novetat d’enguany: cada barri tindrà entitats que l’apadrinen. Així les madrines i padrins del Barri de les Bledes són els Falcons de Capellades i l’Esbart Dansot, del Ruc són La Lliga i el Grup Teatral de Capellades; del Gegant són els Gegants i Gegantets de Capellades; del Ninot són la Coral Noves Veus i els Capgrossos i de les Places els Dimonis.

Com és ja costums dels darrers anys, el Pregó va acabar amb la plaça ballant el Ball Pla.

Un cop el pregó fet, dissabte es va entrar en matèria amb el Barri de les Bledes, amb un ball de gala  a càrrec dels padrins, l’Esbart Dansot, i l’animació prèvia dels Falcons de Capellades.

Després de l’espectacle infantil del diumenge, aquesta setmana s'ha anat repetint l’esquema de portar les paneres pel matí i anar a treure ball els vespres.

Destacar, però, que dimecres al vespre hi haura la revetlla de Sant Joan a la Piscina, amb entrada gratuïta.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 14:38