Festa Major d’Hivern, Santa Dorotea

Dijous, 18 de gener de 2024 a les 00:00

La Festa Major d’Hivern a Capellades se celebra per Santa Dorotea, el 6 de febrer.

El primer acte previst és el dissabte 3 de febrer amb dos passis de la funció “Ma solitud”.  Aquest nou espectacle de Guillem Albà és una tornada a les seves arrels, aquesta vegada a través de titelles i de la comicitat del petit format. Seran trenta minuts de viatge de la comèdia a la poètica, amb les mans com a punt de partida. Amb aquesta proposta Albà va aconseguir diferents reconeixements com el Premi FETEN a Millor espectacle de petit format 2023, el Premi Millor interpretació Fira Titelles de Lleida 2023 o el Premi Millor espectacle Feria de Teatro Ibérico de Fundao (Portugal) 2023. Els passis es faran a les 7 i a les 8.30. Cal comprar entrada a entrapolis.com.

La celebració continuarà el mateix dia de Santa Dorotea, també festa local, dimarts 6.

A un quart de 12 del migdia començarà a l’església de Santa Maria l’Ofici de Festa Major, que acabarà amb el concert de la Capella de Música de la Tossa.

Finalment a la tarda s’acabarà la jornada amb teatre familiar, amb una proposta de Teatre Nu: els “Contes meravellosos” de Lola Anglada que, amb participació capelladina, es representaran a les 6 de la tarda al Teatre La Lliga. Les entrades, a 6 euros, es poden comprar a entrapolis.com. Contes Meravellosos és un espectacle per a tots els públics que vol redescobrir uns contes preciosos de Lola Anglada avui totalment oblidats, que ens parlen sobretot de la llibertat que anhelen personatges sotmesos a normes, tancaments, enclaustrament i tòpics.

 

Darrera actualització: 18.01.2024 | 10:38