Festa Major de Capellades 2021: adaptada al nou marc sanitari, però farcida d’activitat

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 00:30

El diumenge 8 d’agost arrenca la prèvia d’enguany. Una festa major que durarà més d’una setmana, amb quasi quaranta actes, i amb activitats molt pensades per al gaudi de la gent de Capellades.

La Festa Major d’aquest any seguirà estan adaptada, amb les limitacions d’activitats i restriccions sanitàries que marca el PROCICAT  fet que, malhauradament,  impossibilita la realització dels diferents actes autogestionats com els d'algunes entitats com la FMP, però que als ajuntaments ens deixa un marge d’actuació que ens permet fer una programació més estàtica, però molt variada i de qualitat.

Enguany encara no podrem gaudir d’actes populars de proximitat com és el tradicional correfoc, l’asado de la FMP, l’arrossada, el cercatasques o la Nit de barraques...Podrem però, de forma controlada, (re)descobrir la Cinglera del Capelló il·luminada, participar activament en els actes programats pels nois i noies de la vila a la plaça del Consell d’Infants – una plaça Sant Miquel  que us sorprendrà -  gaudir de concerts de tot tipus a la Font Cuitora, assistir al gran concert jove de la plaça Catalunya, participar en actes culturals, presentacions de llibres i veure exposicions de prestigi, i també gaudir de la cultura popular amb la participació de les colles de la vila i de poblacions veïnes.

Ens trobem en una situació sanitària dinàmica i canviant. Manquen tres setmanes encara per a l’inici de les activitats de la festa major i, algunes de les activitats que ara us apuntem, i que podreu llegir amb detall al programa que rebreu a casa a finals de juliol, perfectament es poden veure ampliades o modificades.

Des de l'Ajuntament treballem intensament per adaptar-nos als nous i canviants marcs reguladors sanitaris, perquè volem que la Festa Major segueixi sent l’espai de trobada festiva i cultural de tots els capelladins i capelladines.

Darrera actualització: 21.07.2021 | 18:40