Fer préstec a la Biblioteca, té premi

Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 00:00

Des d’aquest dimarts fer préstec a la Biblioteca El Safareig de Capellades, com a la resta d’equipaments de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació, té premi.

Per tal de celebrar els 100 anys de la primera biblioteca s’ha editat el llibre “L’illa dels tresors”, una recopilació de textos inèdits d’una quinzena d’autors que es distribuirà de forma gratuïta entre els usuaris de préstec de les biblioteques i dels bibliobusos. Els coautors són  Maria Barbal, Sebastià Bennasar, Xavier Bosch, David Cirici, Najat el Hachmi, Martí Gironell, Pau Joan Hernàndez, Francesc Miralles, Núria Pradas, Llucia Ramis, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Màrius Serra, Sílvia Soler i Coia Valls.

La Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la Diputació de Barcelona està formada per 227 biblioteques i deu bibliobusos que donen servei al 98% del territori. La XBM té més de 2,7 milions d’usuaris amb carnet, que durant el 2018 van fer un total de 10,6 milions de préstecs. Les biblioteques i els bibliobusos de la XBM registren unes 77.500 visites diàries.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 09:29