Febrer comença amb un ple

Dimecres, 8 de febrer de 2023 a les 00:00

El dimecres 1 de febrer s’ha celebrat una sessió ordinària del ple de l’ajuntament de Capellades.

Primer es va aprovar l’acta de la a darrera sessió ordinària i es va donar compte dels decrets d’alcaldia. Seguidament es va aprovar la modificació del mapa de capacitat acústica de Capellades. Tal com va explicar l’alcalde, Salvador Vives, el 2021 els serveis tècnics van demanar a la Diputació renovar aquest mapa, que era del 2013, per tal d’incloure els diferents canvis que ha tingut la vila en aquests anys.

Després d’aprovar aquests canvis tècnics es va aprovar també per unanimitat la designació de jutge de pau substitut amb el Roger Argelich, agraint-li la seva bona voluntat.

Seguidament es va procedir a contractar per procediment reservat els serveis de neteja dels edificis municipals i els centres públics d’ensenyament, valorada en 185.000 euros anuals, donant prioritat a les empreses que promoguin la inserció de persones en risc d’exclosió. Hi van votar a favor tots els grups municipals excepte el grup de Junts per Capellades que es va abstenir.

A continuació es va presentar el reglament el bar restaurant NEAN Parc Prehistòric. Aquí es posava en licitació el servei de restaurant, cobrant l’Ajuntament unes taxes a l’adjudicatari. Es va aprovar per unanimitat, igual que el reglament del servei públic municipal de realització de visites guiades i botiga al NEAN-Parc Prehistòric de Capellades. En aquest cas, el reglament detalla les obligacions i drets de la persona que tingui la concessió. Els preus públics de monitoratge i venda seran determinats per l’Ajuntament, qui també s’encarregarà del manteniment de les instal·lacions.

Abans de precs i preguntes també es va votar unànimement la finalització del contracte dels servei de gestoria, assessoria laboral i assessoria jurídic-laboral per l’ajuntament i els seus organismes autònoms. El contracte era del 2018 i com les condicions han canviat i no estan detallades en l’anterior contracte, es farà una nova licitació.

Els precs i preguntes van recaure en el regidor de Ciutadans, Valentín Guerra, qui va demanar novament pel servei de bus a l’estació i per la rotació de vehicles a la zona comercial de la plaça d’Espanya. Prenent nota de les consideracions presentades es va aixecar una sessió que es pot recuperar amb totes les altres, al canal YouTube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 08.02.2023 | 10:14