Èxit de participació a la Castanyada infantil i l’escape room de Capellades

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 17:00

Més de 170 persones van assistir a l’espectacle “El jardí secret” de Lali Begood organitzat a Capellades el divendres passat, 29 d’octubre, amb motiu de la Castanyada infantil. El concert va agradar molt i, malgrat haver d’estar asseguts, nens, nenes i les seves famílies no van parar de ballar des de les butaques del Teatre La Lliga.

Entre els infants que anaven vestits de castanyera i homenet del bosc es van sortejar dues safates de panellets, gentilesa del forn Ca l’Angelillo, i tots els assistents van poder gaudir de coca de forner i xocolata per berenar, gentilesa de Capellades Comerç.

Pel que fa a l’escape room “Misteri a Casa Bas” organitzat per l’Ajuntament i l’escola de dansa de Capellades Dance&Fun, hi van passar més de 140 joves d’entre 10 i 25 anys. L’activitat va començar divendres a dos quarts de 10 de la nit als jardins de Casa Bas. Els joves havien d’anar superant diferents proves per avançar en el recorregut terrorífic d’una fira de monstres, amb animació i ensurts a càrrec dels monitors de Dance&Fun.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 17:37

Imatges

Èxit de participació a la Castanyada infantil i l’escape room de Capellades