Es reprenen les activitats a Cal Ponet

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 00:00

Aquests propers dies es començarà a reprendre paulatinament l’activitat a Cal Ponet. Des de l’àrea d’acció social s’ha treballat per adaptar les activitats que anteriorment s’hi feien a l’actual situació.

Per això s’ha treballat per fer grups petits, amb algunes de les activitats que tenien més participants. Així la regidora d’Acció social, Marta Alarcon, destaca com “la seguretat és la premissa que marca la nostra actuació. Prioritàriament treballem per oferir activitats, però seguit les instruccions que se’ns marquen: grups petits, espais ventilats, distància de seguretat, ús obligatori de la mascareta... Evitarem les que eren més massives, com el Bingo, ja que no compleixen les garanties.

Tots hem de tenir molt en compte que aquest any és diferent i excepcional per la covid-19, sobretot pel que fa a horaris i activitats, i cessions d’espai de la sala gran / sala polivalent dins de les possibilitats de poder-la compartir amb més entitats. Totes aquestes modificacions i canvis estan pensats per aquesta etapa que ens toca viure, tot pot anar variant segons vagi avançant o retrocedint la pandèmia i els canvis indicats a seguir, segons la normativa. Ens ha de quedar molt clar el moment extraordinari del curs que iniciem”.

La Maria Lidon s’encarregarà de les activitats com l’aromateràpia i la relaxació, l’artteràpia amb manualitats i mandales, les classes d’anglès bàsic, els tallers de memòria i els dijous culturals. Si algú vol posar-se en contacte per inscriure’s en alguna d’aquestes propostes pot enviar un correu a marialidonrs@gmail.com. Aquest any també es comptarà amb el Ricard Rubira que continuarà fent els exitosos tallers de “noves tecnologies amb el mòbil” -separats en diferents grups- i les “noves tecnologies amb l’ordinador”. Per apuntar-s’hi, correu electrònic a ricard@rubira.es.

A banda de les activitats habituals del Casal, també aquests dies s’està reprenent les iniciatives liderades des de les entitats. Així l’Esbart Dansot segueix oferint les classes de sardanes per al primer dissabte de mes de 6 a 7 de la tarda. Els interessats poden trucar a l’Anna Maria Sabater al 649.16.32.67.

Darrera actualització: 30.09.2020 | 13:57