Es construirà un pas sobreelevat a la cruïlla de Casa Bas

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 01:00

Aquesta és una zona amb molta densitat de circulació i de pas de persones.

L’Ajuntament de Capellades vol augmentar la seguretat dels vianants i per això hi construirà un pas elevat. Les obres comencen aquesta propera setmana i tindran importants afectacions en el trànsit.

A partir del dilluns 30 de novembre la circulació de vehicles quedarà totalment tancada al carrer Doctor Fleming. Estarà indicat des del carrer Call (en direcció sud) i des del Passeig (en sentit nord). Només podran passar-hi els veïns, en un dels sentits, sense creuar a l’altre costat. S’espera que les obres estiguin acabades en 3 setmanes.

Aquesta intersecció estava diagnosticada en el Pla Local de Seguretat com un dels punts negres de la vila, pel que fa a circulació. Per això els objectius d’aquesta intervenció són d’una banda per als vehicles, tot reduint la velocitat del trànsit, al canviar l’amplada de la via i fent una plataforma única i de l’altra augmentant la seguretat dels vianants. En aquest sentit es millorarà l’accessibilitat de les persones deixant a la mateixa alçada la vorera i la calçada; s’eixamplarà la vorera i es posarà més passos de vianants.

Es farà una reorganització de la pintura vial que comprendrà el carrer Dr. Fleming, des de l’encreuament de Casa Bas fins al carrer del Call. Un cop acabada tota la intervenció d’obra, es farà un canvi de la circulació. El carrer Amador Romaní passarà a ser de sentit únic de circulació, d’entrada des de la cruïlla, a excepció del tram davant de l’empresa Vilaseca que seguirà sent de dos sentits i permetrà que els camions entrin pel carrer de Santa Llúcia.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 17:24