Es comença a substituir un dels models de fanals de la via pública

Divendres, 2 d'octubre de 2020 a les 00:00

Aquesta setmana s'ha començat a fer la substitució d’una part dels fanals del carrers de Capellades per uns altres amb llum led.

D’aquesta manera l’Ajuntament aplica l’estudi de sostenibilitat energètica que recomanava un tipus d’il·luminació amb led, amb un llum més adequat i un consum més baix.

El primer lloc on es començarà la instal·lació serà al Rec del Corronaire, entre els carrers Garbí i Pilar. S’aprofitarà per posar els llums alineats i amb la mateixa distància de separació entre ells. Seguidament es passarà al tram entre el carrer Garbí i la Piscina Blava. Per augmentar la seguretat es reforçarà la il·luminació amb un nou fanal al pas de vianants.

Actualment, per la nit, s’apaguen els fanals de manera alternativa. A partir d’ara, amb aquest nou model “Innova”, es quedaran tots encesos però es baixarà la intensitat.

Paulatinament la substitució de fanals s’anirà fent a tota la vila. Després del Rec del Corronaire es passarà al Cementiri Municipal on es substituirà part dels fanals, en aquest cas pel model “Milà”. Aquesta intervenció permetrà seguir aplicant l’estudi de sostenibilitat lumínica en els equipaments municipals.

Darrera actualització: 02.10.2020 | 13:38