Es canvien els llums del Mirador del Museu Molí Paperer

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:00

El mes de setembre s’ha canviat la il·luminació de la sala Mirador del Museu Molí Paperer, gràcies a una subvenció de 20.749,08 de la Diputació de Barcelona dins la línia de suport a edificis singulars i elements patrimonials del Programa complementari de reforma i millora d’equipaments locals del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

Aquests nous llums permeten millorar les condicions d’exposició ja que compten amb regletes amb focus que direccionen millor la llum.

La primera exposició que ha estrenat aquesta il·luminació ha estat la que s’ha fet per commemorar els 50 anys de l’institut Molí de la Vila, que es pot visitar a la Sala del Mirador del Museu Molí Paperer, primera seu de l‘Institut.

Segons el regidor de Cultura, Àngel Soteras, “han estat moltes les gestions –visites a la Diputació amb la directora del Museu, la Victòria Rabal, incloses-, però finalment la feina ha donat el seu fruit i disposem ara d’una il·luminació pensada per especialistes en equipaments museístics amb la voluntat que l’espai expositiu del Mirador sigui més polivalent encara, però perfectament integrada en l’estructura d’un edifici tan singular com el nostre Molí Paperer”.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 12:58