Els Serveis Municipals netegen i desbrossen diversos espais

Dimarts, 22 de juny de 2021 a les 00:00

Des de fa un parell de setmanes els serveis municipals treballen a Capellades en tasques de neteja i desbrossament.

Així s’ha netejat el Parc de la Font Cuitora on, a banda de treure herbes i branques, s’ha arreglat i pintat el mobiliari, amb les bancs i les taules que hi ha. També la neteja a fons ha arribat al pipi can.

La setmana passada es va netejar i desbrossar l’aparcament del carrer de Sant Joan i també el de l’esplana gran del Capelló, on hi havia unes soques que dificultaven l’aparcament. De cara a la foguera, les dues esplanades també es desbrossen a fons, per evitar incidències.

A banda dels serveis municipals també aquests dies una empresa de neteja ha tret amb màquines a pressió les pintures que embrutaven l’edifici de dotacions del NEAN Parc Prehistòric, les  parets del carrer del Carme i d’altres espais de Capellades.

També gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona s’ha pogut intervenir al Camí Ral, a la Font de la Reina, on a banda de desbrossar els marges s’ha igualat el ferm, tapant els forats que hi havia en diversos trams del vial i s’ha reconstruït el torrent de la bleda que estava intransitable, a més a més d’arranjar l’espai del costat de la Font de la Reina.

Darrera actualització: 22.06.2021 | 12:14