Els Reis tanquen unes festes nadalenques atípiques

Dimarts, 12 de gener de 2021 a les 00:00

Els Reis d’Orient van ser rebuts a Capellades amb un espectacle a l’esplanada del Capelló que va agradar molt els assistents.

Es va poder seguir de manera presencial, però també des de casa a través del Canal You Tube de l’Ajuntament de Capellades. Tot i el fred intens, es va poder gaudir amb un espectacle dirigit per Jaume Bernadet, de Comediants, que va repassar els punts més tradicionals de les festes nadalenques. Seguidament es va retransmetre l’arribada de Ses Reials Majestats, que segons es va poder veure des de la pantalla gegant, primer van fer aturada a la Cinglera del Capelló, on van fer una visita. L’alcalde de Capellades, Salvador Vives, els va rebre en nom de tota la vila i els va agrair la visita en aquest any tant especial i complicat: les nenes i els nens i les totes capelladines i capelladins us estem esperant orgullosos del missatge d’il·lusió, d’esperança i de respecte que representeu i porteu aquesta nit”. L’acte va acabar acomiadant els Reis amb un petit castell de focs.

Aquest ha estat un dels actes més esperats d’aquestes festes, tot i que també cal destacar el passat 1 de gener quan la plaça Catalunya es va habilitar per rebre amb la màxima seguretat els Patges Kamalú i Halima. Les famílies van donar les cartes a uns ajudants que amb les seves xarxes les entraven a una bústia gegant que activava el carilló i l’espectacle de la Cia. La Tal. Al final del recorregut, una gran haima acollia els patges i part del seu seguici que van saludar grans i petits.

En aquestes festes nadalenques també hi ha hagut temps per als joves  -que van poder participar en un paint ball que es va fer a la Font Cuitora-, i per als més petits que van tenir teatre i cinema.

El repàs dels actes nadalencs comença el dia 20 amb el Concert de Nadal de Jonatan Carbó a l’orgue, acompanyat del contratenor Oriol Rosés, que va destinar tota la seva recaptació a La Marató de TV3. El mateix es va fer amb el recital del dia de Sant Esteve, amb l’Orquestra Terres de Marca que va presentar “Valsos i polques” a La Lliga. Solidàriament, es va donar a La Marató 1550 euros. Entremig, el dia 24, molts nens i nenes van fer cagar el Tió gràcies a Capellades Comerç.

Ara com ara només queda el sorteig que cada any fa aquesta mateixa entitat amb totes les butlletes omplertes pels qui han fet les compres en aquestes dates.

Darrera actualització: 12.01.2021 | 10:21