El Teatre La Lliga és un Espai de Cultura Responsable

Dijous, 13 de maig de 2021 a les 00:00

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el cens Espais de Cultura Responsable, amb l’objectiu d’acompanyar el sector de la cultura, donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

La inscripció en aquest cens és voluntària, però des de l’Ajuntament de Capellades s’ha sol·licitat per tal de mostrar la voluntat d’oferir espais segurs en un moment de pandèmia on es continua treballant per oferir cultura, entenent la preocupació de la societat.

En paraules d’Àngel Soteras, regidor de Cultura, “Portem uns anys invertint de manera continuada i estable en el teatre, millorant-ne la seguretat i la confortabilitat i dotant-lo dels recursos necessaris per poder ampliar el ventall de la nostra oferta cultural. Ho fèiem ja abans del COVID i ho continuem i continuarem fent, no tant per ser reconeguts –cosa que sempre és d’agrair- com per fer la cultura realment accessible per a tots els capelladins i capelladines

El Teatre La Lliga de Capellades ha estat declarat “Espai de Cultura Responsable”, un distintiu que acredita que és un equipament que compleix les condicions exigides en el Decret Llei de la Conselleria de Cultura.

Darrera actualització: 13.05.2021 | 12:38