El Servei d’Informació Juvenil de Capellades tanca un any amb un gran augment de consultes

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 00:00

El servei de joventut tanca el mes de gener amb més de 30 consultes en temes d'informació juvenil i seguint amb l'augment de consultes que es van detectar durant el 2020.

Malgrat el confinament, el Servei d’Informació Juvenil de Capellades ha continuat mantenint la seva presència en el col·lectiu jove. Al llarg del 2020 s’han atès prop de 400 consultes diferents, destacant l'orientació acadèmica en itineraris d'estudis postobligatoris o la sol·licitud de beques durant els mesos de setembre i octubre. Darrera de l'orientació acadèmica trobem l'àmbit laboral i la mobilitat internacional com a segona i tercera consulta més demanades entre la població jove durant el 2020. 

A més, s'ha seguit treballant de forma coordinada amb l'equip Anoia Jove en altres àmbits per donar resposta a les necessitats que sorgien durant la pandèmia:

D'una banda, s'ha posat en marxa amb força èxit un servei de regulació emocional per a joves - La Consulta Jove-, totalment confidencial i individualitzat. D'altra banda, s'han realitzat campanyes de sensibilització sobre salut sexual, inclusió o diversitat, entre d'altres temàtiques. 

El Servei d’Informació Juvenil de Capellades és una petita part de les accions que es realitzen en aquesta regidoria, destacant altres projectes com el Consell d'Infants. Recordem que per a qualsevol consulta en temes juvenils, només cal posar-se en contacte a través del correu electrònic a abenito@anoiajove.cat, el telèfon 679964684 o l'instagram de joventut @capellades_joventut. 

Darrera actualització: 04.02.2021 | 10:18