El proper dilluns es pot començar a sol·licitar les ajudes per al transport que dona l’Ajuntament de Capellades

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 15:00

Del 25 d’octubre al 15 de novembre es pot tramitar la sol·licitud per a les ajudes al transport que un any més dóna l’Ajuntament de Capellades per als joves que cursen estudis postobligatoris fora de Capellades, que no s’ofereixen a la vila: batxillerats de modalitats especials, cicles de formació professional (grau mitjà i grau superior), estudis musicals i/o artístics i graus universitaris.

Els requisits per a sol·licitar-ho són estar empadronat a Capellades des de l’inici del curs acadèmic, tenir entre 17 i 25 anys, estar matriculat/da, com a mínim, del 50% de les assignatures o crèdits del curs i no estar en possessió de titulacions acadèmiques d’un nivell superior a la dels estudis per als quals es sol·licita la beca.

Cal portar a l’Ajuntament la documentació necessària, que es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades. Només cal destacar que la instància genèrica, el volant de convivència i la declaració de responsabilitat (Annex 1 de les bases), es pot demanar directament a l’Ajuntament de Capellades, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà que obre de dilluns a divendres de 9 a 15h.

Les llistes provisionals amb els sol·licitants sortiran el 18 de novembre i les definitives, el dia 23.

Darrera actualització: 20.10.2021 | 17:43