El Petit de Cal Eril actuarà a Capellades el 27 de novembre

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

El dissabte 27 tindrà lloc un dels actes estrella de la 5a Setmana de la Música de Capellades, el concert d’El Petit de Cal Eril, que presentarà el seu darrer disc N.S.C.A.L.H. al Teatre La Lliga (20.30h). El músic de Guissona triomfa arreu amb la gira de presentació dels seus últims temes, que inclou concerts a València, Donostia i Madrid, entre d’altres. Les entrades per al concert ja es poden comprar al web www.entrapolis.com al preu de 9 i 12 euros.

La Setmana de la Música tindrà lloc a Capellades del 20 al 28 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, patrona dels músics. Obrirà la programació el musical Jana, de la Cia. Filagarsa de Molins de Rei, que es podrà veure aquest dissabte al Teatre La Lliga (19h). Es tracta d’un musical amb referències a la violència de gènere, que s’emmarca també en els actes de commemoració del 25-N.

Una altra de les propostes musicals és Quatre estacions portenyes a Broadway, amb el pianista Daniel Ligorio, el diumenge 21 a la sala Paper de Música (19h). El dimarts 23, l’Escola de Música de Capellades proposa, també a la sala de Paper de Música, el concert Audiciona’t (20h), amb el Quartet Vela Chamber Music Saxophone, un quartet femení de cambra que ha girat per tot Europa.

El professor de música i concertista d’orgue Jonatan Carbó farà el dijous 25, de 10 a 12 del matí, el Taller de descoberta de l’orgue de Capellades, dirigit a alumnes de 6è de primària de la vila. La Setmana de la Música tancarà la seva programació amb l’espectacle musical Dream, a càrrec de les alumnes de l’Escola de dansa de Capellades Dance & Fun, que es podrà veure el diumenge 28 també al Teatre La Lliga (19h).

Les entrades de totes les actuacions es poden comprar o reservar a la plataforma de venda online www.entrapolis.com.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 10:51

Imatges

El Petit de Cal Eril actuarà a Capellades el 27 de novembre