El Museu Molí Paperer inaugura l’exposició “El bosc translúcid. De la llum del bosc al paper”, de Josep Pérez González

Dijous, 1 de juliol de 2021 a les 00:10

Diumenge al migdia es va inaugurar l’exposició “El bosc translúcid. De la llum del bosc al paper”, de Josep Pérez González, al Museu Molí Paperer de Capellades.

L’obra que es presenta està inspirada en la natura, en els camins envoltats d’alzines, roures, pins, vinyes i camps de blat. Tot això l’autor ho recull a través de la fotografia i els apunts, per després treballar-ho a Estudi Espai Tarlatana de Sant Joan de Mediona.

La inauguració va tenir lloc diumenge 20 de juny al migdia amb el regidor de Cultura, Àngel Soteras; la directora del Museu, Victòria Rabal, i l’autor, Josep Pérez.

Tal com es destaca en la presentació de l’obra, a l’autor “li atrau la contemplació de l’aigua, la llum, els núvols, la boira, les arrels, les plantes, la terra, els astres i la diversitat del món fractal.

Experimenta sobretot amb tècniques de gravat menys tòxiques, utilitzant  les planxes de polièster i  les planxes d'alumini com la litho-offset i additives.

L'exposició el bosc translúcid ens permet veure les relacions entre el besllum i el bosc, entre el bosc translúcid i el paper, entre l’expressió plàstica i les emocions. Podrem apreciar aquestes connexions a través d'un conjunt de gravats litogràfics, llibres d'artista i el muntatge de llums”.

La directora del Museu, Victòria Rabal, explica que “en el Museu Molí Paperer acollirem aquesta creació fins el mes de setembre. Ara estem treballant per oferir una visita comentada de l’obra i experimentar a través d’un taller”.

Darrera actualització: 01.07.2021 | 12:56