El Museu Molí Paperer de Capellades participa al joc, Bel: les peces de la Revolució

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 00:00

La Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) acaba d’estrenar una nova proposta, en forma de joc “Bel i les Peces de la Revolució”, amb l’objectiu de despertar a les famílies la curiositat pel patrimoni industrial.

El joc posa en valor totes les aportacions que van fer créixer el patrimoni industrial català al llarg de la història. Concretament, el joc té com a personatge principal la Bel, una crononauta que navega pel temps i viu episodis trepidants de la nostra història. En un dels seus viatges, el rellotge de la Revolució Industrial s’esmicola i les diferents peces s’escampen per tot el territori. L’objectiu del joc és recuperar aquestes peces i reconstruir el rellotge abans que l’efecte de les desaparicions ja no tingui solució.

Tal com es destaca des de la XATIC  “Aquestes peces es podran anar col·leccionant a mesura que es resolguin petits reptes d’observació i deducció relacionats amb alguns dels equipaments i museus que formen part de la XATIC, com els museus de Capellades, Cercs, Granollers, Igualada, Manresa, Montcada i Reixac, Sant Joan de Vilatorrada i Terrassa. Per jugar no és necessari fer molts quilòmetres, ja que l’aplicació es pot fer servir des del sofà de casa. Tot i així, és recomenable aprofitar les visites familiars a alguns dels equipaments que participen en el joc per resoldre aquests enigmes i fer que l’experiència sigui encara més enriquidora. L’aplicació anirà registrant els reptes i a més recomanarà a l’usuari altres espais rellevants de cada un dels equipaments. A més, tot esforç té la seva recompensa, així que un cop el visitant hagi resolt les preguntes d’aquell museu o equipament podreu recollir el vostre premi a la recepció del mateix museu o equipament.”

Per participar-hi només cal descarregar-se l’aplicació al mòbil. 

Descarrega el joc en versió iOS 

Descarrega el joc en versió Android 

Darrera actualització: 19.04.2023 | 10:41