El Govern allarga 10 dies més totes les restriccions

Dijous, 12 de novembre de 2020 a les 00:00

Segons ha anunciat aquest matí de dijous el Govern de Catalunya les actuals restriccions s’allargaran gairebé totes durant 10 dies més.

Això vol dir que fins el dilluns 23 de novembre tindrem restricció en la mobilitat nocturna – com es va anunciar a principis de setmana-, tancament dels bars, restaurants, equipaments esportius i culturals. La diferència són els centres d’estètica, que podran obrir a partir de demà divendres.

També segueixen les limitacions perimetrals, que impedeixen sortir del terme municipal entre les 6 del matí de divendres i les 6 del matí de dilluns.

El Govern ha explicat que després del 23 de novembre es podrà flexibilitzar aquestes mesures –sobretot amb les activitats que es puguin fer a l’exterior- sempre que la taxa de contagi ho permeti.

La decisió de prorrogar 10 dies més aquestes mesures ha vingut donada per les dades epidemiològiques que si bé mostren un decreixement dels contagis, encara no han vist aquesta tendència reflectida en l’ocupació hospitalària que ara mateix és molt alta i amb molta tensió en la seva estructura.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 14:24