El dia 16 segueix la Festa Major de Capellades

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:10

A les 11 del matí l’activitat es concentrarà al carrer de Garbí, on tothom qui faci més d’1 metre 20 centímetres podrà passar-s’ho la mar de bé amb el tobogan aquàtic de 75 metres de llarg instal·lat al carrer. Només cal portar el banyador i un flotador.

A les 6 de la tarda l’activitat serà al jaciment arqueològic de l’Abric Romaní on en Miquel Guardiola de l’IPHES farà un taller d’eines prehistòriques. Les entrades estan esgotades.  

A la mateixa hora a la plaça del Consell d’Infants, amb aforament controlat, hi haurà Enric Magoo i l’espectacle “Mag màgia”, que combina aquesta art amb l’humor, per garantir la diversió.

A les 8 del vespre, al pati de La Lliga amb reserva prèvia d’espai a entrapolis.com, Concert de Capvespre amb Corc Drums &Organ.

També per la nit, a les 10 amb aforament limitat, la plaça del Consell d’Infants proposa Cinema a la fresca i crispetes amb Scooby!

Finalment, per acabar la jornada, Concert jove amb Flashy Ice Cream, 31FAM i P.A.W.N. GANG a la plaça de Catalunya a partir de les 22 hores amb compra prèvia a entrapolis.com

Flashy Ice Cream proposa una barreja d’estils com el trap, el dancehall i el rap, però amb un estil molt personal. 31FAM s’ha convertit en tot un fenòmen entre la gent jove i ja han compartit escenari amb gent com C. Tangana o Maikel Delacalle. P.A.W.N. GANG són els pioners del trap català i després d’un temps apartats dels escenaris, acaben de retornar.

Cal destacar que enguany es farà dos autobusos cap a les poblacions veïnes quan acabin aquests concerts. Sortiran la matinada del 16 al 17 del C/ Dr. Flèming, entre les 0:15 i les 0:30. Cal fer compra de bitllet anticipat a entrapolis.com a 2 euros.

BUS (1) La Torre de Claramunt, Vallbona i Piera

BUS (2) La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí i Igualada.

Atenent la prorroga del toc de queda, fixada entre la 1h i les 6h del matí, decretat per la Generalitat de Catalunya fins el dia 20 d’agost, l’Auntament de Capellades posarà en servei dos autobusos llançadora, la nit del 16 d’agost, oferint al públic en general, i als joves en particular, la possibilitat d’assistir a les activitats de la festa major programades aquella nit, retornant després a les seves poblacions d’origen dins la franja horària autoritzada.

 

Darrera actualització: 05.08.2021 | 12:41