El Cor de Cambra de Granollers i Jonatan Carbó aquest diumenge a Capellades

Dijous, 19 de de maig de 2022 a les 00:00

Aquest diumenge es farà el tercer concert del 7è. Festival d’Orgue de Capellades, amb Jonatan Carbó i el Cor de Granollers com a màxims protagonistes.

A les 6 de la tarda començarà a l’església de Santa Maria un concert amb l’orgue Freixas Vivó amb Johan Sebastian Bach com a principal protagonista: “Magnífic Bach!”.

El Magnificat de J. S. Bach és una obra lluminosa aclamada pel públic al llarg dels segles. En aquest concert, el Cor de Cambra de Granollers oferirà una versió d’aquesta perla mariana llatina en Re Major. Una versió especial, ja que l’obra és acompanyada per orgue, tot creant una atmosfera que barreja tradició i modernitat. En aquesta obra comptarem amb quatre solistes professionals que interpretaran algunes de les àries de l’obra.

Precediran el Càntic de Maria les peces corals a capella interpretades pel cor, una tria d’obres contemporànies de gran bellesa i del tot delicades i exigents. També comptarem amb la interpretació d’una peça per orgue sol del compositor català Andreu Diport, una obra que s’ha interpretat comptades vegades i que és de rabiosa actualitat.

En aquest concert el Cor de Cambra de Granollers serà dirigit per prestigiós director convidat Marc Díaz, fundador i director del Cor Cererols, que es posarà davant del cor en aquest concert tan especial. L’organista serà Jonatan Carbó, professor d'orgue al Conservatori de Grau Mitjà Mestre Joan Just i Bertran d'Igualada i a l'Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell.

Darrera actualització: 19.05.2022 | 16:20