El Consell Escolar Municipal es reuneix per fer el tancament d’aquest curs i la previsió del vinent

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

Els representants del Consell Escolar Municipal s’han reunit per valorar com ha anat aquest curs 2019-20, clarament condicionat per la pandèmia del Covid-19.

Així ho va destacar l’alcalde, Salvador Vives, qui va donar la benvinguda als assistents i els va agrair la tasca desenvolupada durant el confinament. Seguidament va prendre la paraula la regidora d’Educació, Susana Moreno, qui reforça les paraules de l’alcalde i comença amb l’ordre del dia.

Entre els punts destacats de la sessió hi ha l’aprovació dels dies de lliure disposició, que seran el 30 d’octubre, 7 de desembre, 12 de febrer i 24 de maig.

Es valora de manera molt positiva la consolidació de la proposta “Anem al Teatre”, que se seguirà oferint en aquesta edició. També es treballarà per mantenir altres iniciatives molt consolidades com ara els Patis Oberts, tot i que caldrà estudiar la viabilitat o de quina manera es podrà realitzar. Es decideix també continuar amb la proposta del Consell d’Infants, que seguirà treballant amb els projectes iniciats el darrer curs.

La trobada acaba amb un torn obert per a tots els participants.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 10:38