El Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy porta 22 pintors a Capellades

Dijous, 1 de març de 2018 a les 00:00

Aquest dissabte 24 de febrer s’ha celebrat a Capellades la XXXI ena. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy.

Aquest any s’ha comptat amb la participació de 22 pintors, que s’han repartit 4 premis. Des de l’any passat, el concurs té dues convocatòries diferents. D’una banda hi ha el Premi Capellades i de l’altra la categoria general. La primera opció aquest any s’ha dedicat a la plaça Verdaguer i rodalies i ha estat un espai molt ben acollit ja que molts pintors l’han triat.

El Jurat del Concurs -format per representants dels Amics de les Arts, persones de reconeguda solvència artística i el regidor de Cultura, Àngel Soteras- va escollir a Aida Mauri com a guanyadora del Premi Capellades amb 400 euros. La categoria general va triar sobretot a dones, excepte en el primer premi que va ser per Julio Garcia. El segon lloc va ser per Mercè Humedas i el tercer per Núria Riba.

La mostra amb les 22 pintures participants es pot visitar a Casa Bas fins el diumenge 11 de març.

Les obres guanyadores han quedat en propietat de l’Ajuntament de Capellades, incorporant-se al Fons d’Art Municipal.

Els autors no premiats que vulguin recuperar els seus treballs podran fer-ho a partir del 19 de març, presentant el corresponent resguard. L’organització enten que els participants que no recullin les obres abans del 20 d’abril, voldrà dir que hi renuncien.

Darrera actualització: 01.03.2018 | 09:13