El Club de Futbol Capellades rep un reconeixement com a entitat centenària en el marc de la Festa de l’Esport Català

Dimecres, 19 de maig de 2021 a les 00:30

Dimarts per la nit es va celebrar a l’Auditori Axa la gala de l’esport català, que ha arribat ja a la seva 24a edició, organitzada per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC) i el Diari SPORT, juntament amb la Generalitat de Catalunya.

En aquesta festa es va escollir com a millors esportistes a Toni Bou i Aina Cid, però també es va fer entrega de diversos reconeixements i trajectòries. Així, es va distingir al Club de Futbol Capellades, que en el passat 2020 ha celebrat el seu centenari. Van assistir a la gala dos representants de l’actual Junta del Club, Matias Casco i Manu Manzano, i la regidora d’Esports, Anna Xaus. Va fer entrega del trofeu el director de màrqueting de Munich, Xavier Ordóñez. Va recollir el premi el responsable general del Club de Futbol Capellades, Matias Casco.

La gala, posposada a principis d’any per la Covid-19, s’ha realitzat amb totes les mesures de seguretat i ha comptat amb l’assistència de nombrosos representants institucionals i del món de l’esport.

Moltes felicitats al Club de Futbol Capellades per aquest nou reconeixement.

Darrera actualització: 19.05.2021 | 13:54