El capelladí Pep Vallès guanya el Premi Arlequí a la persona

Dilluns, 15 de febrer de 2021 a les 00:00

El capelladí Pep Vallès ha guanyat el Premi Arlequí a la persona que ha entregat aquest dissabte la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.

Aquest concurs distingeixen persones i entitats que treballen a favor de les arts escèniques no professionals. Aquesta ha estat la 18a. edició d’aquest premi, amb els nominats de l’any 2019. La cerimònia s’ha retransmès pel Canal You Tube de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya aquest dissabte, ja que la situació de pandèmia va impedir fer-ho en viu el passat 2020.

El jurat, format per Josep Maria Porta, president, Jaume Ventura, Magda García, Oriol Alonso, Joaquim Castelló, Marc Pont, Ramon Costa, i Josep Mayolas, ha concedit els següents guardons:

El premi Arlequí a l’entitat o grup amateur s’ha entregat al Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell.

El premi Arlequí a la persona és per a Pep Vallès Sanmartí, per la seva contribució altruista a favor de les institucions de cultura popular.

En la categoria professional, el premi ha estat per a Montse Miralles, que inicia el seu camí com a actriu el 1972, amb una trajectòria també en la direcció escènica.

Darrera actualització: 15.02.2021 | 10:55