El Capellades Hoquei Club guanya la Copa Generalitat

Dimarts, 14 de gener de 2020 a les 00:00

El Capellades Hoquei Club ha estat el guanyador de l’onzena edició de la Copa Generalitat, que s’ha disputat aquest cap de setmana a Capellades.

En categoria femenina, les guanyadores han estat les jugadores del Club Patí Voltregà, que han revalidat el títol aconseguit l’any 2018.

Dissabte es va celebrar les semifinals. En categoria masculina el primer finalista va ser el CP Tona qui va guanyar el FCB d’Hoquei per 3 a 2. A la segona semifinal el Capellades va guanyar el CP Congrés per 2 a 0.

En categoria femenina la primera semifinal es va jugar entre l’Igualada i el Palau, amb victòria de les anoienques per 4 a 2. La segona semifinal va acabar amb clara victòria per 3 a 0 del CP Voltregà sobre el CH Mataró.

Diumenge es va celebrar primer la final femenina, entre l’Igualada FHCP i el CP Voltregà. Les jugadores del Voltregà es van acabar enduent la Copa guanyant 2 a 4 a les igualadines.

Tant aquesta final com la masculina han comptat amb la presència a la llotja del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; l’alcalde de Capellades, Salvador Vives; la regidora d’Esports Anna Xaus; la presidenta del Comitè Català d’Hoquei Patins, Lola Domene i Cati Fontané, membre de la junta directiva i responsable d’hoquei patins femení, com a representació de la Federació Catalana de Patinatge.

Acabada l’entrega de premis de la categoria femenina, va començar la final masculina entre els amfitrions, el Capellades Hoquei Club, i el Club Patí Voltregà. Els locals, després d’un disputat i emocionant partit amb el Pavelló Poliesportiu ple d’una afició que no va parar en cap moment d’animar, es van acabar imposant per 5 a 2. Van marcar pels capelladins David Tarrida (2), Aleix Còrdoba (2) i Oriol Prat (1). Els dos gols del Tona van ser de Carles Rodríguez (1) i Xavier Oliva (1).

Acabada la final es va procedir a l’entrega dels trofeus i a les fotografies que immortalitzaran la primera copa guanyada pel Capellades Hoquei Club. La regidora d’Esports, Anna Xaus, ha valorat molt positivament la competició d’aquest cap de setmana “cal felicitar el Capellades Hoquei Club per aconseguir aquesta copa i també per la bona organització que hi hagut tant dissabte com diumenge”.

Les dues finals han estat emeses en directe per la Xarxa.

Darrera actualització: 14.01.2020 | 08:42