El 17 d’agost s’acaba la Festa Major de Capellades

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:05

El dimarts 17 és el darrer de festa grossa. Per això comença amb un concert llargament assajat i preparat amb il·lusió pels més de 40 músics que formen la Big Band de l’Escola de Música de Capellades. Serà a la Font Cuitora amb aforament controlat, a partir de la 1 del migdia.

Per la tarda, a dos quarts de 7, la plaça del Consell d’Infants tindrà un gran final de festa amb himnes del heavy rock fusionats amb el cançoner català en versió rock .. per a xics.

A les 7, a la plaça de Catalunya amb aforament controlat, els Pescadors de l’Escala ens oferiran un concert d’havaneres, en l’any que el grup en compleix 57!

Per la nit, queden 2 actes abans d’acabar la Festa Major: teatre i percussió.

A les 10, a l’auditori de la Font Cuitora i amb compra prèvia a entrapolis.com, en Peyu presentarà el seu espectacle “L’home orquestra”, un homenatge als artistes que amb pocs recursos fan riure tot un poble.

Finalment, a les 23:30, Estridents Percussió protagonitzarà el final de festa major a cop de timbla, coreografia i soroll del bo. Serà a la plaça de Verdaguer amb accés lliure.

Darrera actualització: 05.08.2021 | 11:31