El 15 se celebra la Mare de Deu d’Agost

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:15

Ben d’hora, ben d’hora ens despertarem el diumenge amb els grallers i tabals de Capellades fent ronda pels carrers de la vila.

A les 11 a l’Església de Santa Maria es farà l’Ofici de Festa Major, que acabarà com és habitual amb el Gall dels Gegants, Gegantets i l’Esbart Dansot.

A dos quarts d’1 començarà a l’auditori de la Font Cuitora, amb aforament controlat, el Matí de Cultura Popular amb els Gegants i Capgrossos de Capellades fent d’amfitrions d’una gala que portarà altres colles a la vila.

Per la tarda, a les 6 amb accés també lliure però amb aforament controlat, la Plaça del Consell d’Infants acollirà teatre amb la Cia. Xip Xap presentant l’espectacle “Pirates de secà”, amb uns corsaris molt peculiars.

A les 7, a la plaça de Catalunya amb l’aforament controlat, tindrem el concert de sardanes de la Cobla Almogavarenca. Les restriccions encara no permeten fer ballades, però no hi haurà res que ens impedeixi gaudir del concert.

A les 10 de la nit, a la Font Cuitora amb l’entrada prèviament comprada a entrapolis.com, tindrem la Maria Jaume i el seu darrer senzill “Un bon berenar” i el Rodrigo Laviña y su combo, representant el hip-hop català.

La darrera proposta del dia és el Concert de Festa Major amb l’Orquestra New Marabú oferint una fantàstica vetllada musical a la plaça de Catalunya, amb compra prèvia d’entrada a entrapolis.com a partir de les 22:30.

 

Darrera actualització: 09.08.2021 | 11:46