El 14 és el primer dia de Festa Major

Dimecres, 4 d'agost de 2021 a les 00:20

Després d’una setmana escalfant motors comença la Festa Major de Capellades amb el Pregó a càrrec de Pilar Salat – infermera del CAP Capellades durant molts anys- a les 12:30 a la Font Cuitora amb accés lliure amb control d’aforament.

Seguidament, a la 1 del migdia a la Font Cuitora i també amb control d’aforament, Concert vermut amb el grup Tarquim, projecte dedicat a la creació de noves cançons a partir de l’estudi de tradicions musicals folklòriques i populars.

Per la tarda s’estrenarà la Plaça del Consell d’Infants, una proposta feta pels mateixos nens i nenes que han demanat concentrar la seva activitat en un sol espai, amb activitats programades per ells mateixos. La inaugurarà la xaranga Ho Peta! a les 6 de la tarda a la plaça de Sant Miquel, amb accés lliure amb control d’aforament. Seguidament, a les 18:45, Teatre Nu amb la llebre i la tortuga.

A les 7 de la tarda, a Casa Bas, s’obre l’exposició “Cuirasses” de la Teresa Riba, que es podrà visitar amb aforament controlat.

A la mateixa hora AEMdeKP proposa el Cremabirres, una prova d’esforç i resistència per pujar cronometradament al Cementiri de Capellades.

A dos quarts de 10 de la nit, a la plaça de Catalunya, Trobada de Diables i Bèsties de Foc, amb reserva prèvia d’espai a entrapolis.com. Enguany no podem gaudir del Correfoc, però farem la primera mostra de diables, diablesses i bèsties de l’infern.

La darrera proposta del dia, a les 11 a la Font Cuitora amb reserva prèvia a entrapolis.com és el Concert de Versions amb Pelukass, un dels millors grups d’aquest circuït.

Darrera actualització: 04.08.2021 | 19:17